ODTÜ AAT Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012 00:03:14

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
10058 Mesaj 771 Konu Gönderen: 627 Üye
Son üye: ozan1999
* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
+  ODTÜ AAT Forum
|-+  Amatör Gökbilim
| |-+  Amatör Gökbilim - Amatör Gökbilimciler - Topluluklar
| | |-+  Zümrüd-ü Anka Astronomi Topluluğu
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Zümrüd-ü Anka Astronomi Topluluğu  (Okunma Sayısı 3296 defa)
erenduyar
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 09 Temmuz 2007 13:59:15 »

Merhaba..ben ve birkaç arkadaşım astronomiyle ilgileniyoruz. Yaşlarımızda 15. Neden bizde yaşıtlarımızın olacağı, güzel etkinlikler yapacağımız yada internetten bilgi alışverişinde buunacağımız bir topluluk kurmayalım dedik. Ve 14-15 li yaşlarda, astronomiyle ilgilenen yaklaşık 22-23 kişiye ulşabilir durumdayız. Şimdi ilk hedefimiz bunun gibi bir site yapmak ve yaptığımız sitede buluşmak  geleceğe daha emin adımlarla ilerlemek.. Kuracağımız topluluğada gökyüzünde bulunan bir takımyıldızdan isim alalım dedik ve anka takımyıldızını seçtik..umarım başarılı oluruz..sitemiz sanırım kurulmak için okulların açılmasını beklemek zorunda..o zaman sizlere tanıtımımızı büyük bir gururla yapacağız..(sitemizi bu siteyi örnek alarak yapmayı düşünüyoruz fakat tecrübemiz yok-bize yardım etmek isterseniz msn adresimden bana ulaşabilirsiniz)
                                                                                  Saygılarımla, Eren DUYAR, eren.duyar@hotmail.com 
erenduyar
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2007 17:05:05 »

Evet , arkadaşlar, ZA-AT (ZÜMRÜD-Ü ANKA ASTRONOMİ TOPLULUĞU) ve ona bir web site kurma çalışmaları içindeydik ve Türkiye çevresinden birçok insana, gence ulaştık. Sitemizde 1 hafta içinde biter. Ben bu siteyi hep örnek aldım ve bu site gibi bir site kurmak üzereyim. Gelişmeleri burdan aktarıcam.. Online bir astronomi topulluğu olan ZA-AT , Türkiye 'nin her atrafından üyelere sahip olucak bu nedenle etkinliklerde buluşmak zor olucak, bu nedenle ilk buluşma durağımız internet.   Saygılarınla...Eren DUYAR..Bu konuda benle irtibata geçmek isteyen arkadaşlara : eren.duyar@hotmail.com
Gökçen
Topluluk Yöneticisi
Forum Üyesi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2007 01:05:44 »

ne oldu topluluğunuz ben merak ettim doğrusu?faaliyetlere başladınız mı?
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.105 Saniyede 47 Sorgu ile Oluşturuldu