ODTÜ AAT Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
21 Mayıs 2012 23:00:57

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
10057 Mesaj 771 Konu Gönderen: 627 Üye
Son üye: ozan1999
* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
+  ODTÜ AAT Forum
|-+  Gökbilim
| |-+  Uzay Çalışmaları - Dünya Dışı Yaşam
| | |-+  UFO'larla İlgili Profesyonel Yardım- UAP Reporting
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: UFO'larla İlgili Profesyonel Yardım- UAP Reporting  (Okunma Sayısı 446 defa)
Nükleer Kedi
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 13 Ocak 2011 19:10:21 »

UFO'larla ilgili profesyonel anlamda çalışan birilerine ihtiyaç duyoyorsanız Sirius Uzay Merkezi tam da aradağınız yer! Tabiki de şakaydı Kahkaha UAP Reporting adlı bir proje tanımalayamadığınız uçan nesneler için bilimsel anlamda bir açıklama sunmaya çalışıyor. Unidentified Aerospace Phenomena'nın kısaltımı olan UAP Tanımlanmamış Hava-Uzay Olayı anlamına geliyor. Proje ile daha çok gökbilimciler ilgileniyor çünkü olayların çoğu gece gerçekleşiyor. Genelde herkes gökbilimcilerin hiç UAP görmediğini sanar ama durum hiç de öyle değil. Bunlardan bir kaçına ben yazın şahit oldum açıkçası.
Projeyle ilgili daha fazla bilgi için http://www.uapreporting.org/

(Acaba Burak yakut bu başlığı görseydi ne derdi? Kahkaha)

andromeda-senem
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2011 14:56:53 »

Ya bu havada yuvarlanan ışıklı ve başka gezegenden geldiği iddia edilen uzaylıların mükemmel gelişmiş uzay aracı olan uçan daireler artık herkesin bilinçaltına yerleşmeye başlamış. Etrafımda bir sürü kişi rüyasında uçan daire veya uzaylı gördüğünü söylüyor.

"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK
"İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.105 Saniyede 43 Sorgu ile Oluşturuldu