Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« : 08 Haziran 2010 21:22:45 » |
|
NASA, kalan iki uzay mekiği görevinde gönderilmek üzere fotoğraf gönderilebileceğini duyurdu. Bunun için aşağıdaki sitedeki katılma (participate) kısmına tıklamak yeterli.. Fotoğrafınız yok ise sadece isminiz gönderilebilyor... http://faceinspace.nasa.gov/ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

En iyi yol, bildiğin yoldur...
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2010 21:24:13 » |
|
İyi fikir aslında... Tebrik etmek lazım düşünenleri...
|
|
|
|
|
|
"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam." Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
|
|
|
Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2010 21:26:36 » |
|
İki uzay mekiği kaldı diye bir şeyler yapmak istediler sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2010 21:32:10 » |
|
Biraz geç kaldılar aslında... Daha önceden yapılsaydı daha güzel projeler çıkartabilirlerdi...
|
|
|
|
|
|
"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam." Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
|
|
|
Armağan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2010 23:28:37 » |
|
Yok ben göndermem, uzaylılar bulur, kaçırmaya kalkarlar falan 
|
|
|
|
|
|
"Acem seferinden vazgeçtik ve beruda başkaldıran düşmanın kaydın görmeye geldik. Efendine söyle, Merci-Dâbık'ta karşıma çıksın!" Yavuz Sultan Selim Memlük elçisini ülkesine geri gönderirken...
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2010 23:32:41 » |
|
Ben bilmediğim yere adımı falan göndermem kardeşim. İlk önce giderim bakarım nasıl bir yer diye, sonra gönderirim ismimi falan. Öyle her yere güven olmaz bu devirde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tezcan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2010 15:07:05 » |
|
Siz ne derseniz deyin ben gönderdim resmimi.Uzaylılar benim tipimi görünce "Bu çocukta ışık var bunu ünlü yapalım diyecekler."  . Artiz oluyorum bazarda 
|
|
|
|
|
|
Zaman en iyi ilaçtır! Fakat bazen en iyi zehir olabilir.
|
|
|
sedna
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2010 18:08:15 » |
|
Forumca ünlü olduk! 
|
|
|
|
|
|
Proud to be a GRYFFİNDOR! gerisayımbaşlasın-TEMMUZ2011
|
|
|
Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2010 18:10:48 » |
|
Evet Dünya'yı yerinden oynatacağız!  Tebrik ederiz Tezcan!  Sendeki o ışığı göreceklerdir eminim  Bu arada hangi görevle gidiyorsunuz? (Sanki bizzat gidiyoruz da  Ben STS-133 ile..  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tezcan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2010 19:01:00 » |
|
Evet Dünya'yı yerinden oynatacağız!  Tebrik ederiz Tezcan!  Sendeki o ışığı göreceklerdir eminim  Bu arada hangi görevle gidiyorsunuz? (Sanki bizzat gidiyoruz da  Ben STS-133 ile..  ) Bende STS-133 ile gidiyorum.Görüşürüz orada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Armağan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2010 00:47:09 » |
|
Aynı otobüsün yolcususunuz desenize 
|
|
|
|
|
|
"Acem seferinden vazgeçtik ve beruda başkaldıran düşmanın kaydın görmeye geldik. Efendine söyle, Merci-Dâbık'ta karşıma çıksın!" Yavuz Sultan Selim Memlük elçisini ülkesine geri gönderirken...
|
|
|
sedna
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2010 10:05:33 » |
|
Evet Dünya'yı yerinden oynatacağız!  Tebrik ederiz Tezcan!  Sendeki o ışığı göreceklerdir eminim  Bu arada hangi görevle gidiyorsunuz? (Sanki bizzat gidiyoruz da  Ben STS-133 ile..  ) Bende.Görüşürüz orada 
|
|
|
|
|
|
Proud to be a GRYFFİNDOR! gerisayımbaşlasın-TEMMUZ2011
|
|
|
Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2010 10:51:33 » |
|
Evet Dünya'yı yerinden oynatacağız!  Tebrik ederiz Tezcan!  Sendeki o ışığı göreceklerdir eminim  Bu arada hangi görevle gidiyorsunuz? (Sanki bizzat gidiyoruz da  Ben STS-133 ile..  ) Bende.Görüşürüz orada  Hep beraber gidiyoruz anlaşılan !  Göreve hazır mısınız?! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisa tuğrul
Topluluk Üyesi
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2010 12:42:13 » |
|
beni de alın yanınızaa ben de geliyorum:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tezcan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #16 : 12 Haziran 2010 19:29:54 » |
|
Hazırız görev beni bekliyor ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nihat celik
|
 |
« Yanıtla #18 : 04 Temmuz 2010 18:25:57 » |
|
Ben bilmediğim yere adımı falan göndermem kardeşim. İlk önce giderim bakarım nasıl bir yer diye, sonra gönderirim ismimi falan. Öyle her yere güven olmaz bu devirde...
uzayda devir baya gerideymiş kemal, hala gelenek görenek fln işler konumda yani, o yüzden sıkıntı yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlker Doğan
|
 |
« Yanıtla #19 : 27 Temmuz 2010 11:11:39 » |
|
Ben de STS-133 ile gidiyorum 
|
|
|
|
|
|
PeRSeuS - The humanoid hero of all gods!
|
|
|
|