andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« : 06 Şubat 2010 01:52:27 » |
|
Arkadaşlar "diğer" seçeneğini işaretlerseniz lütfen hangi film olduğunu da söyler misiniz? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2010 02:12:18 Gönderen: andromeda-senem »
|
|
"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK "İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2010 01:55:08 » |
|
Benim için 1. sıra her zaman aynıdır değişemez  Matrix Mesaj Yıldız geçidi ...fakat bunların üçüde 1. sırada 
|
|
|
|
|
|
"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK "İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
Nükleer Kedi
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2010 01:59:33 » |
|
İlk önce temas diye aradım daha sonradan fark ettim mesajmış  Bu arada "Şu Çılgın Marslılar" yok listede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2010 02:01:45 » |
|
Eklemeyi düşünmedim değil hani... yok yok düşünmedim  Raşid neden 3 oy kullanmadın sadece Mesaj'ı mı seviyorsun bu filmlerin içinden?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2010 02:03:16 Gönderen: andromeda-senem »
|
|
|
|
|
Armağan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2010 02:02:08 » |
|
"Geleceğe Dönüş" Ağabeyim de olsa aynısını derdi 
|
|
|
|
|
|
"Acem seferinden vazgeçtik ve beruda başkaldıran düşmanın kaydın görmeye geldik. Efendine söyle, Merci-Dâbık'ta karşıma çıksın!" Yavuz Sultan Selim Memlük elçisini ülkesine geri gönderirken...
|
|
|
|
Nükleer Kedi
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2010 02:04:28 » |
|
Yanlışlıkla bir oy kullandım daha sonra döndüm değiştirmek için bir baktım değiştirilmiyor, yönetici olmadığımı unutmuşum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2010 02:13:36 » |
|
Peki hangileri olurdu burada yazsan diğer ikisini?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nükleer Kedi
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2010 02:14:57 » |
|
Filimlerle pek aram yoktur Geleceği Dönüş ikincisi ama üçüncü için uygun bir film bulamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nükleer Kedi
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2010 02:16:20 » |
|
Çekirdek (Core) olabilir belki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nükleer Kedi
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2010 02:19:37 » |
|
Yok ben buldum De javu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlker Doğan
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2010 02:33:57 » |
|
Ben oylarımı çocukluğumun dizilerine verdim hep  1. Geleceğe Dönüş 2. Uzay Yolu 3. Diğer... Diğer hangisi mi? Tabii ki Uzaylı Zekiye 
|
|
|
|
|
|
PeRSeuS - The humanoid hero of all gods!
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2010 03:49:05 » |
|
Çocukken de uzayla ilgilenirdim yakın akrabalar bana hep uzaylı zekiye derlerdi çok sinirlenirdim  Ama şimdi düşününce hoşuma gidiyor mutlu oluyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

En iyi yol, bildiğin yoldur...
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Şubat 2010 11:18:33 » |
|
"Geleceğe Dönüş" Ağabeyim de olsa aynısını derdi  Kesinlikle doğru. Ben kendimi bildim bileli seyrederim bu seriyi. Ayrıca diğer kategorisinde de benim favorim Dünya'nın Merkezine Yolculuk. (Arz'a Seyahat de denebilir.) Ayrıca belgesel şeklinde çekilen Space Oddyssey de oldukça iyidir.
|
|
|
|
|
|
"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam." Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
|
|
|
Armağan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Şubat 2010 11:21:53 » |
|
"Geleceğe Dönüş" Ağabeyim de olsa aynısını derdi  Kesinlikle doğru. Ben kendimi bildim bileli seyrederim bu seriyi. Ayrıca diğer kategorisinde de benim favorim Dünya'nın Merkezine Yolculuk. (Arz'a Seyahat de denebilir.) Ayrıca belgesel şeklinde çekilen Space Oddyssey de oldukça iyidir. Kitabını okumuştum Arthur Clarke'ın, çok güzel bir kitaptır...
|
|
|
|
|
|
"Acem seferinden vazgeçtik ve beruda başkaldıran düşmanın kaydın görmeye geldik. Efendine söyle, Merci-Dâbık'ta karşıma çıksın!" Yavuz Sultan Selim Memlük elçisini ülkesine geri gönderirken...
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #14 : 06 Şubat 2010 14:21:31 » |
|
Aslında benim en sevdiğim filmlerden birisi de Zaman Makinesi. Çünkü gelecek geçmiş o kadar ileri zamanlara gittiğinde bambaşka bir dünya ile karşılaşıyor ve tekrardan buz devirleri vs. yaşanıyor. Ayrıca bilim adamının zaman makinesini icat etme sebebi de sevdiği kişinin ölmemesini sağlamak. İlginç bir film tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2010 14:24:27 » |
|
Benim de hiç bıkmayacağım filmlerdendir Geleceğe Dönüş serisi  2005 yılıda Radyo ODTÜ' nün bilgi yarışması vardı, Geleceğe Dönüş filmi cevaptı ve ben de bilmiştim  2 kişilik yemek kazanmıştım mükemmel bir restorantta  Bu yüzden benim için çok ayrı bir yeri de vardır bu filmin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlker Doğan
|
 |
« Yanıtla #16 : 06 Şubat 2010 20:00:31 » |
|
"Geleceğe Dönüş" Ağabeyim de olsa aynısını derdi  Kesinlikle doğru. Ben kendimi bildim bileli seyrederim bu seriyi. Ayrıca diğer kategorisinde de benim favorim Dünya'nın Merkezine Yolculuk. (Arz'a Seyahat de denebilir.) Ayrıca belgesel şeklinde çekilen Space Oddyssey de oldukça iyidir. Kitabını okumuştum Arthur Clarke'ın, çok güzel bir kitaptır... Arthur Clarke'ın kitabı olan ve filmi çekilen Space Odyssey ile belgesel olara çekilen Space Odyssey aynı değil. Kemal'in bahsettiği sanırım belgesel olanı, gerçekçi bir yaklaşımla Güneş Sisteminde gezegenden gezegene geçerek yıllar süren bir yolculuğu anlatıyor. Arthur Clarke'ın kitabından esinlenilen film "2001: A Space Odyssey" ismini taşıyor. Ancak insanlar kolaydan Space Odyssey diyor. Ancak bundan sonra dikkatli olmak gerekecek. Çünkü birkaç sene önce yapılan bu belgeselle karışabilir 
|
|
|
|
|
|
PeRSeuS - The humanoid hero of all gods!
|
|
|
Armağan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #17 : 06 Şubat 2010 21:14:29 » |
|
"Geleceğe Dönüş" Ağabeyim de olsa aynısını derdi  Kesinlikle doğru. Ben kendimi bildim bileli seyrederim bu seriyi. Ayrıca diğer kategorisinde de benim favorim Dünya'nın Merkezine Yolculuk. (Arz'a Seyahat de denebilir.) Ayrıca belgesel şeklinde çekilen Space Oddyssey de oldukça iyidir. Kitabını okumuştum Arthur Clarke'ın, çok güzel bir kitaptır... Arthur Clarke'ın kitabı olan ve filmi çekilen Space Odyssey ile belgesel olara çekilen Space Odyssey aynı değil. Kemal'in bahsettiği sanırım belgesel olanı, gerçekçi bir yaklaşımla Güneş Sisteminde gezegenden gezegene geçerek yıllar süren bir yolculuğu anlatıyor. Arthur Clarke'ın kitabından esinlenilen film "2001: A Space Odyssey" ismini taşıyor. Ancak insanlar kolaydan Space Odyssey diyor. Ancak bundan sonra dikkatli olmak gerekecek. Çünkü birkaç sene önce yapılan bu belgeselle karışabilir  Hımmm ama filminin de olduğunu duydum. Yani okuduğum kitabın filminden bahsediyor sanıdım, afedersiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayfer
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #18 : 06 Şubat 2010 22:46:38 » |
|
Benim çocukluğumun dizisi "uzay 1999" du .O zamanlar bu tarih o kadar uzak gelirdi ki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2010 02:57:21 » |
|
Space Odyssey'i(Sanırım dilimize Uzay Macerası diye çevrilmişti  ) de ekleyecektim aslında nasıl unuturum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|