Gökhan
Forum Üyesi
|
 |
« : 10 Ocak 2010 03:00:28 » |
|
K.A.A.T. facebook sayfası tam bir komediye dönüşmekde. Astronomi adı altında UFO'lar da bilimsel gerçekmiş gibi gösterilmekde, gökbilimin bir parçası haline getirilmekde. İşin kötü tarafı kimsede çıkıp "sen ne yapıyorsun arkadaş ? " demiyor.
En kötüsü ise sayfa sahibi kendini buna öyle inandırmışki , tam bir UFO meraklısı olmuş. Hatta ilerleyen günlerde Amerika'nın en gizli kaynaklarından elde ettiği " ÇOK GİZLİ" mühürlü bir UFO belgesini çevirip halkın bilgisine sunacağını bile açıkladı.
Bu sayfadan güncel UFO haberlerini takip edebilirsiniz, hatta anlık UFO takip sitesinden şu an Dünya'nın neresinde bir uzaylı geziyor görebilirsiniz. Uzay arastırmaları Merkezi isimli sahtekarlar ile kanka olmuşlar yakında etkinlik bile düzenleyebilirler.....Sakın şaşırmayın.
Astronomi insanları 2. Çetin Bal geliyor hazırlanın......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2010 03:09:24 » |
|
Gökhan, Kütahya Amatör Astronomi Topluluğu'nun "hayran oldukları internet siteleri" bölümünde ODTÜ-AAT yazıyor. Ne olacak şimdi?
|
|
|
|
|
|
"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK "İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

En iyi yol, bildiğin yoldur...
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2010 14:07:21 » |
|
Facebook hesabım olmadığı halde, senin KAAT'nin arkadaşlar listesinde olduğunu gördüm. Doğru mu gördüm acep? 
|
|
|
|
|
|
"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam." Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2010 16:01:50 » |
|
sen derken Gökhan mı ben mi kemal? çünkü ben facebook la ilgilenmiyorum 
|
|
|
|
|
|
"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK "İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2010 16:17:14 » |
|
Gökhan'dan bahsediyordum. Gökhan böyle deyince ben de KAAT'nin sayfasına baktım. Orada bir baktım, Gökhan. Böyle olunca da insan ister istemez merak ediyor. Ben de ilgilenmiyorum, yoksa bilgisayarın başından hiç kalkamam. 
|
|
|
|
|
|
"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam." Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
|
|
|
Gökhan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2010 16:28:21 » |
|
Evet ben arkadaş listesindeyim. Çünkü ilk başlarda böyle bir şey yoktu. Adam sonradan UFO'lara merak sarmaya başladı. Uyarıyoruz ama fayda etmiyor. Andromeda senem ODTÜ-AAT'nin hayranı olabilir......yani.....olamaz mı? Anlamadım ne demek istediğini  İsteyen herkes olabilir. Değil hayranı olmak, UFO'lara inanan Kemal bile topluluk üyesi hatta YK üyesi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2010 16:37:20 » |
|
Hayda... Nerden çıkardın UFOcu olduğumu? Sadece olabilir diyorum, yani kesin konuşmuyorum. Ama şu andaki gelişmelere bakılırsa bu ihtimal oldukça düşük. Olmadı, bari bir de beni uzaylı diye tanıt insanlara...  Andromeda senem ODTÜ-AAT'nin hayranı olabilir......yani.....olamaz mı? Anlamadım ne demek istediğini  İsteyen herkes olabilir. Ne demek bu Gökhan? Açsana bunu. Çünkü hiçbir şey anlamadım. Senem illa facebookta bir sayfa mı oluşturmak zorunda?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2010 16:41:33 Gönderen: Kemal »
|
|
|
|
|
Gökhan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2010 20:27:03 » |
|
Kemal bunu anlaman için facebook profilin olmalı  profilin olmazsa hayranı olmak ne demek anlamazsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2010 23:50:48 » |
|
Gökhan ben espirisine söyledim ne olacak şimdi diye  hani hayranım sana tavrı geldi gözümün önüne de bu kaat nin o yüzden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2010 18:34:46 » |
|
Bu insanlara belki (doğru bilgilendirme açısından) yardım edebiliriz ama gayet sert kendileri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2010 19:09:17 » |
|
Bu insanlara belki (doğru bilgilendirme açısından) yardım edebiliriz ama gayet sert kendileri...
Sert mi? Biraz açsana bunu Seda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Ocak 2010 19:15:18 » |
|
Sert mi? Biraz açsana bunu Seda... "Üslubunuza dikkat ediniz...... Lütfen UFO'nun tanımına bakınız...... Paylaştığım belgede uzaylılar var ya da yok demiyor. LÜTFEN BELGENİN BAŞLIĞINA BAKINIZ...." türünde cevaplar vermiş, Gökhan Abi'nin gönderilerini silmiş....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2010 19:17:46 » |
|
Merak etme Gökhan onun da hakkından gelir.  Biz toplantılarda 20 kişi adamın hakkından gelemiyoruz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2010 19:21:38 » |
|
Orası öyle tabi  Ama onun söylediği şeyleri gördüğümde helal olsun dedim, çok doğru konuşmuştu... Adamlar garip garip şeyler paylaşıyordu cidden. Neyse akılları başlarına gelir umarım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #15 : 11 Ocak 2010 19:26:41 » |
|
Umarım... Ama herkes biliyor ki astronomideki en popüler konu hiç kuşkusuz UFOlar. Belki o da dikkat çekmek için yapmıştır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökhan
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #16 : 11 Ocak 2010 20:51:28 » |
|
Şu finaller olmasaydı ben onu çok güzel madara ederdim deeeeee .........ah işte finaller belimi büküyor. Ayın 23'ne kadar kapalıyız.  Ama dur şimdi bak kızdım!! şuna bişeyler daha yazayım. Herkes o sayfaya gidip kınama yazısı yazsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #17 : 11 Ocak 2010 20:52:14 » |
|
Ben yazamam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seda
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #18 : 12 Ocak 2010 09:47:10 » |
|
Ben de yazdım bir şeyler ama bakalım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlker Doğan
|
 |
« Yanıtla #19 : 12 Ocak 2010 22:17:46 » |
|
Gökhan AAT adına resmi bir yazı yaz, topluluğun kararı olarak belirtilsin. UFO ile ilgili de fikirlerinde direten bu topluluk bizim hayranımız olanaz denilsin  Ama merak etmeyin, Google da "Kütahya Amatör Astronomi Topluluğu" diye aratında şu en tepede hangi safya çıkıyor bilin bakalım  Şu anda konuşmakta olduğumuzu forumumuzun bu sayfası. Yani forumumuzda bu sayfaya giren sayısı daha fazla ve en azından girenler bizim fikirlerimizi görebilirler...
|
|
|
|
|
|
PeRSeuS - The humanoid hero of all gods!
|
|
|
|