Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

En iyi yol, bildiğin yoldur...
|
 |
« : 01 Ocak 2010 00:22:02 » |
|
ODTÜ AAT olarak, sitemizde her gün bir gökbilimcinin çektiği fotoğrafı gösteriyoruz. Seçen kurul da alanında uzman kişiler. Projeye dışardan da katkı verilebiliyor. Daha fazla bilgi için tıklayın. Günün Astronomi Fotoğrafı için tıklayın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2010 00:24:26 Gönderen: Kemal »
|
|
"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam." Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
|
|
|
bilgebay
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2010 13:49:48 » |
|
Sevgili Dostlar, Hepinizi içtenlikle selamlıyorum. Günün Astronomi Fotoğrafı projesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yerinde bir hamle olmuş. 2-3 ay içinde ben de katkılarımı gönderecek duruma gelmiş olacağım. Yurdumuz insanının emeklerine yer verilmesi beni çok keyiflendirdi. Sizlerden öğrenmem gereken çok fazla şey olduğuna inanıyorum. Sanırım buna, bugüne kadar yayınlanmış kareleri defalarca inceleyerek başlayabilirim. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Sedat Bilgebay bilgebay@gmail.com Istanbul - Marmaris
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çaylak Astro
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2010 11:21:49 » |
|
Merhaba;
GAF günlerdir neden çalışmıyor? Projenin sorumlu listesinde bir sürü insanın adı var. Sorun nereden kaynaklanıyor acaba?
Syg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2010 00:32:42 » |
|
Merhaba Burak Bey,
GAF la ilgilenen arkadaşımız şu aralar çok meşgul. Onun yüzünden bazı aksaklıklar oluyor. Ben de sizin uyarınız üzerine şimdilik sistemi çalıştırabildim. İlginiz için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam." Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
|
|
|
|
Çaylak Astro
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2010 14:34:13 » |
|
Kemal bey tesekkur ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2010 11:33:34 » |
|
bu aralar yine ulaşamıyoruz "gaf"a 
|
|
|
|
|
|
"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK "İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
Nükleer Kedi
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2010 17:24:42 » |
|
O öldüüüüüüüüüüüüüüü! Hem de feci bir şekilde can çekişerek. (Korkunç Bir Film 3'teki öğretmen Brenda'nın ölüm haberi sahnesi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sedat
Sedat CANLI
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Aralık 2010 18:13:50 » |
|
hmm yanılıyorsun raşit. ben ocak itibariyle sahalara geri dönyürum. öldü sandığın gafı küllerinden yeniden var edicem... hahahaha... muhahaha..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Aralık 2010 18:36:33 » |
|
Bayanlar baylar,
İşte GAF sorumlusu Sedat geri döndü.... Sen yokken GAF pek bir öksüz kaldı ya Sedat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sedna
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Aralık 2010 19:40:54 » |
|
O öldüüüüüüüüüüüüüüü! Hem de feci bir şekilde can çekişerek. (Korkunç Bir Film 3'teki öğretmen Brenda'nın ölüm haberi sahnesi)
Hahaha  Çok güldüm 
|
|
|
|
|
|
Proud to be a GRYFFİNDOR! gerisayımbaşlasın-TEMMUZ2011
|
|
|
|
Çaylak Astro
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Aralık 2010 20:04:31 » |
|
Arkadaşlar merhaba; GAF zor durumda, ilgi düşüyor diye geçenlerde fotoğraf gönderdim. Maksat Türk Astronomi Dünyası için böyle kıymetli bir iş heba olmasın, çorbada benimde tuzum bulunsun istedim. Daha önce de fotoğraflarım yayınlanmıştı. Az önce kontrol edeyim dedim gördüklerim beni çok üzdü. http://gaf.gokyuzu.org/takvim.phpŞu alttaki 2 fotoğraf belirtilen günlerde kesinlikle yayınlanmadı ayrıca beyturcendey de kim? Fotoğraflar bana ait. Ben altında bir sürü açıklama yazdım hiçbiri yok. Bir daha GAF' a çalışma göndermeyi düşünmüyorum. En azından 2. bir sorumluya yetki bırakılabilirdi. Oylama listesinde şahsen tanıdığım bir sürü değerli insan var. Hiçbiri bu işi takip etmiyor mu? http://gaf.gokyuzu.org/?gaf=2010-12-08http://gaf.gokyuzu.org/?gaf=2010-12-09Syg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Aralık 2010 21:04:56 » |
|
Merhaba Burak Bey,
İşin detaylarını, GAF'ın içinde olmadığımdan bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki ortada bir hata olduğu kesin. Eminim ki en kısa sürede bu hata düzeltilecektir Burak Bey. Böyle bir şeyle karşılaştığınız için özür dileriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sedat
Sedat CANLI
Yönetici
Forum Üyesi

|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Aralık 2010 23:28:43 » |
|
evet. gaf maalesef uzun süredir prbolemli ama bugün için ufak bir müdahale ile kalbini tekrar çalıştırdık. kabinde ritim bozuklukları var( sizin fotoğrafın altında başka bir isim yazıyor) bu teknik bir sorundan dolayı. bunun için kusura bakmayın. düzelecek. sizden ricam gaf ı tekrar yaşatmak adına fotoğraf yükleyin. sevgiler saygılar sedat canlı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seco
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Aralık 2010 00:00:02 » |
|
Doktoru duydunuz... Hasta düzelecek. Ama ilgiiye ve morale ihtiyacı var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andromeda-senem
Forum Üyesi
|
 |
« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2011 16:19:18 » |
|
Doktoru duydunuz... Hasta düzelecek. Ama ilgiiye ve morale ihtiyacı var   bu aralar hakkaten komik şeyler yazıyorsunuz 
|
|
|
|
|
|
"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK "İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
|