ODTÜ AAT Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
18 Mayıs 2012 17:41:49

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
10056 Mesaj 771 Konu Gönderen: 627 Üye
Son üye: ozan1999
* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
+  ODTÜ AAT Forum
|-+  Amatör Gökbilim
| |-+  Teleskop Yapımı - Amatörlerin Ürettikleri Gözlem Araçları
| | |-+  III. ULUSLARARASI KATILIMLI AMATÖR ASTRONOMİ SEMPOZYUMU (AAS2009)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: III. ULUSLARARASI KATILIMLI AMATÖR ASTRONOMİ SEMPOZYUMU (AAS2009)  (Okunma Sayısı 2374 defa)
Nükleer Kedi
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 29 Haziran 2009 16:27:21 »

Katılım ücretsizdir.
http://fen-edebiyat2.iku.edu.tr/aas2009/aasprogram.htm

Gökhan
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2009 02:53:08 »

ODTÜ-AAT Gökbilim günleri içeriği bundan daha zengindi
andromeda-senem
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2009 17:27:35 »

Ben 3 yıl katıldım Amatör astronomi ve uluslararası astronomi sempozyumlarına ve mükemmeldi.
Her anı benim için unutulmaz güzellikteydi ve imkânları muhteşem Gülümseme
tavsiye ederim Göz kırpan

"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK
"İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
Gökhan
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2009 15:58:12 »

Sen Gökbilim Günleri'ni görmediğin için o tür etkinlikler sana muhteşem gibi geliyor.

Hem sahi sen  gökbilim günlerine neden katılmadın?
İlker Doğan
Yönetici
Forum Üyesi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2009 16:14:20 »

Gökbilim Günleri etkinliği herkesin ağzında dolaşan ancak çok az kişinin katıldığı bir etkinlik oldu. Buradan astronomiyle ilgilenen insanların çoğunun sadece oturduğu yerden ilgili ya da gelmeye üşendiği gibi bir izlenim çıktı kafamda. Ancak şunu söyleyebilirim ki, sayısız sempozyuma katılmış birisi olarak Gökbilim Günleri etkinliği programındaki kusursuz işleyişi, etkili konukları ve konuşmaları ve aktivitelerin kalitesiyle gördüğüm en başarılı etkinliklerden biriydi.

PeRSeuS - The humanoid hero of all gods!
Nükleer Kedi
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2009 16:34:27 »

Ama hakkını vermek gerek, bu programda gerçekten güzel. Daha çok amatör teleskop yapımına yönelik bir program olmuş. İstanbul'da olsam mutlaka katılırdım Gülümseme

Hasan Başar
Yönetici
Forum Üyesi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2009 23:59:24 »

bence bu tür etkinlikleri birbiriyle kıyaslamak yanlış olur bana göre gökbilim için yapılan her etkinlik güzeldir. İstanbul Kültür Üniversitesi gökbilime diğer üniversitelere göre daha fazla destek veriyor keşke bütün üniversiteler bu alanda çalışan insanları daha fazla destekleseler mesela gökbilim günlerinde ODTÜ nün bizi desteklemesi gerekirken çoğu yerde köstek oldular ve planetaryumun gökbilim günlerinde kullanılmaması için anlamsız bir direnç gösterdiler. üniversitenin bünyesinde bulunan eğitim araçlarını gösteriş ve reklam aracı gibi kullanmak yerine amacına uygun bir şekilde eğitim aracı olarak kullanmaları çok daha uygun bir davranış olurdu bence
andromeda-senem
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2009 00:27:34 »

Sen Gökbilim Günleri'ni görmediğin için o tür etkinlikler sana muhteşem gibi geliyor.

Hem sahi sen  gökbilim günlerine neden katılmadın?
O günlerde maalesef uygulama sınavı haftasıydı Üzgün Sınavlarımdan dolayı gelemedim. Hatta gelmek için size mail de atmadım başka biri belki uygun olur yer sınırlıdır diye yazınca o herhangi biri olacak kişiyi de engellemek istemedim.
Bir de sadece bu yıl yapılmıyorya gökbilim günleri çok kez gece sabaha kadar gözlemlerde ve sempozyumlarda bulundum nasıl birşey olduğunu biliyorum zaten nasipse seneye sınavım olmazsa gelmeyi çok isterim Masum
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2009 00:35:49 Gönderen: andromeda-senem » Logged

"Dünyada her şey için, uygarlık için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir, ilim ve fennin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır!" M. Kemal ATATÜRK
"İLİM TERCÜME İLE OLMAZ TETKİKLE OLUR!" M. Kemal ATATÜRK
m.ali
Forum Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2012 23:32:00 »

arkadşlar bu nasıl birşey ben pek anlamadımda yaşım 14 orada bulunmam mümkünmü?

istiyenler msnden ulaşabilirler
Kemal
MKA
Yönetici
Jr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

En iyi yol, bildiğin yoldur...

« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2012 10:27:58 »

Bu etkinlik 2009 yılındaydı. Bizim Gökbilim Günlerimiz de o yılda düzenlenmişti. İstanbul Kültür Üniversitesi'nin programına katılıp katılamayacağınızı bilemem orada bulunmadığım için ama bizim programa katılmanız mümkündü.

"Birincisi, sık sık ve ücretli izinli olarak dışarıdaki bilim merkezlerinde çalışmam ve bu bilimsel alışverişe öğrencilerimi de katmam. İkincisi, Türkiye'mizin seviyesine ve ihtiyaçlarına uygun olmayan üst düzeyde bir araştırma yaparak gençliğe zararlı bir örnek olmam."  Feza Gürsey, ODTÜ'den ayrılma gerekçelerini açıklarken...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.158 Saniyede 106 Sorgu ile Oluşturuldu