Ben bahsederim ama öyle çok detaylı bilgim yok. Sadece kurulurken yardım ettim o kadar. Tabii benim bahsettiğim seyyar planetaryum. Yani bir yerden bir yere götürülebilir. Ben de sadece onu gördüm. Normalde kullanılmazken yıldızevi (planetaryumun Türkçe'ye böyle çevrilmiş) bir sandıkta saklanıyor. Sonra onu bir vantilatörümsü tarzı bir alete bağlayarak içine hava girmesi sağlanıyor. Tamamen içeresi hava dolduğunda yarım bir kubbe halinde oluyor. Sonra da bir tarafı kaldırılarak gerekli ekipmanın yani bilgisayar, hoparlör vb. içeri girmesi sağlanıyor. Bunların ayarlaması bittikten sonra yıldızevi kullanıma hazır. Yani anlayacağın kolay bir iş. Yalnız biraz insan gücüne ihtiyacın var. Çünkü yıldızevi şişerken sağdan ve soldan bombeleme yapmaması için biraz sağa sola oynatmak gerekebilir. Sana yıldızevi konusunda detaylı bilgiyi en kolay Başar verebilir. Kendisi bu işi kendini bildiğinden beri yapıyor

.
Not: Yıldızevini gördüğünü düşündüğüm için çok üstünkörü anlattım. İstersen daha detaylı bilgi de verebilirim.